LIVE Protest cu 10.000 de oameni la Guvern. Excavatoare blocheaza Calea Victoriei

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 00:36
5839 citiri
LIVE Protest cu 10.000 de oameni la Guvern. Excavatoare blocheaza Calea Victoriei
Foto: Ziare.com

Romanii au iesit in strada marti noaptea dupa ce Guvernul a adoptat pe furis, fara a tine cont de parerea cetatenilor sau a institutiilor din Justitie, Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codurilor penale, iar proiectul de ordonanta privind gratierea a fost trimis in Parlament.

Reactia oamenilor a fost prompta. La nici doua ore de la conferinta de presa in care ministrul Florin Iordache a anuntat lovitura data Justitiei pentru simplul fapt ca "legile le face Guvernul", peste de 10.000 de oameni erau deja in Piata Victoriei si numarul lor creste de la un minut la altul. In Bucuresti, traficul este blocat pe bulevardele din jurul Guvernului si din toate partile sute si sute de oameni vin spre Guvern.

Creste insa si numarul jandarmilor din fata Guvernului, astfel ca protestatarii striga din cand in cand "Fara violenta". In Guvern insa se pare ca mai sunt doar jurnalistii. News.ro anunta ca premierul Grindeanu si ministrii au plecat imediat dupa sedinta, insa jurnalistii nu, pentru ca SPP a primit ordin ca nimeni sa nu intre si nici sa iasa din Palatul Victoria.

Desi nu a mai nins de o buna perioada, in Piata Victoriei chiar in aceasta noapte au fost trimise excavatoare si basculante sa stranga zapada.

Romanii se aduna in numar mare si in tara. Sunt proteste la Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu, Cluj, Ploiesti sau Constanta.

Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT desfasurarea protestelor din tara:

00:36 - Iata cum arata Piata Victoriei putin dupa miezul noptii.

00:33 - Desi nu a mai nins de o buna perioada in Capitala, in Piata Victoriei chiar in aceasta noapte au fost trimise excavatoare si basculante sa stranga zapada.

00:22 - In Guvern se pare ca mai sunt doar jurnalistii. News.ro anunta ca premierul Grindeanu si ministrii au plecat imediat dupa sedinta, insa jurnalistii nu aua vut voie, pentru ca SPP a primit ordin ca nimeni sa nu intre si nici sa iasa din Guvern

00:16 - 10.000 de oameni sunt acum la Guvern.

00:12 - Odata cu numarul tot mai mare al protestatarilor creste si numarul jandarmilor. In curtea Guvernului sunt si jandarmi in civil. Din cand in cand miile de oameni scandeaza "fara violenta".

00:06 - La Cluj peste 3.000 de oamenii s-au strans in Piata Unirii si au inceput sa marsaluiasca spre sediul PSD din oras.

00:00 - La miezul noptii oamenii se indreapta din toate colturile Bucurestiului spre Guvern. In Piata Victoriei deja s-au strans in jur de 5.000 de oameni. Circulatia este blocata pe bulevardele ...citeste mai departe despre "LIVE Protest cu 10.000 de oameni la Guvern. Excavatoare blocheaza Calea Victoriei" pe Ziare.com

#protest Guvern, #protest Piata Victoriei , #Stiri Administratie