Romanii protesteaza luni in fata Comisiei Europene: Toti sa afle ce masuri ia acest guvern!

Luni, 06 Februarie 2017, ora 13:48
5116 citiri
Romanii protesteaza luni in fata Comisiei Europene: Toti sa afle ce masuri ia acest guvern!
Foto: Ziare.com

Protestele romanilor fata de masurile luate de Guvernul Romaniei au ajuns, luni, si la Comisia Europeana.

Dupa protestele masive din tara, care au insumat doar duminica circa 600.000 de oameni, dar si din diaspora, luni, manifestatii similare au loc si in fata Comisiei Europene.

"Important! Astazi, de la ora 12.30 (13.30. ora Romaniei) va avea loc primul protest al romanilor in fata Comisiei Europene impotriva masurilor luate de Guvernul Romaniei.

Toata lumea din Comisia Europeana trebuie sa afle ce masuri a luat acest guvern impotriva intereselor oamenilor. Daca sunteti in Bruxelles, veniti in pauza de masa la protest! Eu voi fi acolo!", scrie pe Facebook Siegfried Muresan.

Amintim ca guvernul Grindeanu a decis sa faca un pas inapoi, adoptand, duminica, o noua ordonanta de urgenta, care abroga OUG 13.

Insa, in noua ordonanta au ramas prevederi neconstitutionale, existand riscul ca actul normativ adoptat initial sa intre totusi in vigoare. Din acest motiv si pentru faptul ca nu mai au incredere in acest guvern, protestele continua si luni.

Citeste mai departe despre "Romanii protesteaza luni in fata Comisiei Europene: Toti sa afle ce masuri ia acest guvern!" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest romani Comisia Europeana, #proteste diaspora luni, #protest Comisia Europeana Romania , #Stiri Administratie