Romanii sarbatoresc in strada Ziua Nationala LIVE Parada impresionanta in Bucuresti

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 11:01
1149 citiri
Romanii sarbatoresc in strada Ziua Nationala LIVE Parada impresionanta in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Joi, 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala. Se implinesc 98 de ani de la Marea Unire, iar evenimentul e marcat in toata tara.

In Bucuresti se organizeaza o parada impresionanta in zona Arcului de Triumf, iar in alte orase au loc defilari si concerte, toate asezonate cu mancaruri de sezon.

Afla aici programul complet al paradei de 1 Decembrie din Bucuresti.

Daca vreti sa mergeti la parada, luati in calcul ca exista restrictii majore de trafic in zona de nord a Capitalei si alegeti cu grija traseul si mijloacele de transport.

Defilari, concerte si expozitii vor fi organizate in toate localitatile mari din tara noastra. Afla mai multe detalii depsre programul de 1 Decembrie din marile orase ale tarii.

Daca vreti sa mergeti sa vedeti evenimentele organizate de 1 Decembrie, atunci trebuie sa va imbracati gros, caci vremea nu prea tine cu noi.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita si de conationalii de peste hotare prin diverse evenimente, de la concerte si ...citeste mai departe despre "Romanii sarbatoresc in strada Ziua Nationala LIVE Parada impresionanta in Bucuresti" pe Ziare.com

#parada 1 decembriem parada ziua nationala , #Stiri Administratie