Romanii si coruptia: Cat electorat mai au politicienii condamnati - sondaj INSCOP

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 13:07
689 citiri
Romanii si coruptia: Cat electorat mai au politicienii condamnati - sondaj INSCOP
Foto: Arhiva Ziare.com

Peste 90% dintre romani sustin ca nu ar mai vota pentru functia de primar o persoana care este cercetata sau judecata pentru fapte de coruptie, in timp ce 88,4% sunt de parere ca personalitatile publice care sunt condamnate definitiv pentru coruptie nu ar mai trebui sa ocupe niciodata o functie publica.

Astfel, 91,9% dintre cei chestionati nu ar mai vota pentru functia de primar al localitatii o persoana care este cercetata sau judecata pentru fapte de coruptie, 5,4% ar vota in continuare o persoana care este cercetata/judecata pentru fapte de coruptie, iar 2,7% au spus nu stiu/nu raspund, releva un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda cotidianului "Adevarul", in perioada 23 octombrie - 1 noiembrie.

Primarul Bacaului, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Potrivit sondajului, 88,4% dintre romani sustin ca personalitatile publice care sunt condamnate definitiv pentru coruptie nu ar mai trebui sa ocupe niciodata o functie publica.

Pe de alta parte, doar ...citeste mai departe despre "Romanii si coruptia: Cat electorat mai au politicienii condamnati - sondaj INSCOP" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani vot primar cercetat coruptie, #romani alegeri cercetati coruptie , #Stiri Administratie