Noi negocieri la ROMATSA: Sunt premise pentru gasirea de solutii

Duminica, 30 August 2015, ora 14:56
2017 citiri
Noi negocieri la ROMATSA: Sunt premise pentru gasirea de solutii
Foto: Arhiva Ziare.com

Negocierile dintre patronatul ROMATSA si sindicate au continuat sambata si duminica, existand premisele gasirii unor solutii care sa duca la renuntarea la greva generala anuntata pentru 1 septembrie, potrivit ROMATSA.

"In cursul zilei de 29 august la sediul ROMATSA au continuat negocierile intre patronat si sindicat pentru finalizarea noului contract colectiv de munca si pentru a stinge conflictul care a generat declararea grevei generale anuntata pentru data de 1 septembrie.

Directorul ROMATSA si-a dat demisia. Ministrul Transporturilor cere sindicatelor sa renunte la grevaInstanta a decis: Greva ROMATSA e legala. Aeroporturi blocate pe 1 septembrie (Video)

Au fost analizate majoritatea revendicarilor, existand un consens asupra acestora din partea comisiilor de negociere. Negocierile continua si astazi, disponibilitatea ambelor parti creand premizele pentru gasirea solutiilor si pentru rezolvarea divergentelor existente, astfel incat ROMATSA sa asigure in continuare, in ...citeste mai departe despre "Noi negocieri la ROMATSA: Sunt premise pentru gasirea de solutii" pe Ziare.com

#negocieri greva Romatsa, #patronat ROMATSA sindicate, #greva generala ROMATSA , #Stiri Administratie