Romprest riposteaza: Ce spune despre acuzatiile de evaziune fiscala uriasa si munca la negru

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 18:36
1380 citiri
Romprest riposteaza: Ce spune despre acuzatiile de evaziune fiscala uriasa si munca la negru
Foto: Romprest

Compania Romprest a ripostat miercuri la acuzatiile aduse de DIICOT, care sustine ca propietarul firmei de salubrizare Florian Walter si alte persoane din interiorul companiei sunt implicati in constituirea unui grup infractional care se ocupa cu evaziunea fiscala.

Romprest a precizat, intr-un comunicat de presa, ca datele prezentate de DIICOT distorsioneaza realitatea si a asigurat ca niciun reprezentant al firmei nu a comis infractiunile indicate de organul judiciar. DIICOT a efectuat miercuri mai multe perchezitii la sediul Romprest si locuintele suspectilor, existand suspiciuni de evaziune fiscala.

"Apreciem ca atat in mass-media, cat si in conferinta de presa organizata de DIICOT s-au prezentat date si informatii care distorsioneaza realitatea si exced celor aduse la cunostinta subscrisei de catre organele in drept. Procedandu-se astfel, consideram ca societatii Compania Romprest Service S.A. i se creeaza un grav prejudiciu de imagine cu consecinte deosebite pentru ...citeste mai departe despre "Romprest riposteaza: Ce spune despre acuzatiile de evaziune fiscala uriasa si munca la negru" pe Ziare.com

#Romprest DIICOT, #Romprest reactie, #Romprest evaziune fiscala, #Romprest munca negru , #Stiri Administratie