Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Joi, 05 Februarie 2015, ora 15:33
1162 citiri
Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute
Foto: Ziua News

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, in urma unei decizii luate de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Astfel, Rudel Obreja va fi cercetat in continuare de DNA in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute, in care procurorii anticoruptie au cerut aceeasi masura si in cazul Elenei Udrea.

Rudel Obreja a fost retinut pentru 24 de ore, luni, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la sediul DNA, fiind acuzat ca a participat la fraudarea fondurilor europene obtinute de Ministerului Turismului si destinate organizarii Galei Bute.

Dosarul Gala Bute: Rudel Obreja a fost retinut

Procurorii DNA au cerut la Tribunalul Bucuresti ca Obreja sa fie arestat preventiv. In schimb, anchetatorii au solicitat masura arestului la domiciliu in cazul celorlalti suspecti din dosar, respectiv primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, si Gheorghe Nastasia, fost ...citeste mai departe despre "Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rudel Obreja arestat, #Rudel Obreja arestat DNA , #Stiri Administratie