Ryanair va anula pana la 50 de zboruri pe zi, timp de sase saptamani

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 12:51
984 citiri
Ryanair va anula pana la 50 de zboruri pe zi, timp de sase saptamani
Foto: Facebook/Ryanair

Compania irlandeza Ryanair intentioneaza sa anuleze intre 40 si 50 de curse aeriene pe zi pana la sfarsitul lunii octombrie, intr-o incercare de a imbunatati punctualitatea zborurilor si a face fata numarului mai redus de angajati.

Anularile sunt destinare "sa imbunatateasca punctualitatea, care a scazut sub nivelul de 80% in primele doua saptamani din luna septembrie", in conditiile in care "numarul zborurilor care inregistreaza intarzieri este inacceptabil" pentru clienti, se arata intr-un comunicat al Ryanair.

Daca operatorul aerian low-cost anuleaza timp de sase saptamani 40 de zboruri pe zi, la un factor de incarcare de 90% (numarul scaunelor care sunt ocupate la fiecare zbor), vor fi afectati aproximativ 285.000 de pasageri, care vor beneficia de zboruri alternative sau de rambursari.

Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri, opereaza 21 de rute de pe aeroporturile din Romania, respectiv Timisoara, Bucuresti si Craiova. Anul trecut, compania a avut in Romania 2,6 milioane de pasageri, iar, pentru acest an, estimeaza o crestere de 40%, dupa ce vor fi introduse patru noi rute. ...citeste mai departe despre "Ryanair va anula pana la 50 de zboruri pe zi, timp de sase saptamani" pe Ziare.com

#Ryanair anuleaza zboruri , #Stiri Administratie