Sa nu te revolti acum, romane! Dar nici cand vei plange apoi pentru copilul tau

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 06:56
975 citiri
Sa nu te revolti acum, romane! Dar nici cand vei plange apoi pentru copilul tau

Sa nu te revolti, romane, pentru ca PSD macelareste Codurile penal si de procedura penala! Nu e treaba ta, e a procurorilor, treaba ta acum sunt cozonacul si piftia.

Dar dupa aceea, daca fiul tau ar fi lovit pe trecerea de pietoni de o masina si singura proba ca a traversat pe verde ar fi inregistrarea unei camere video dintr-o benzinarie sau aceea din telefonul unui baiat care tocmai atunci isi filma iubita, sa nu te superi cand politistul si procurorul iti vor spune ca inregistrarea aceea nu poate fi folosita pentru ca PSD a exclus inregistrarile video dintre probele care pot fi folosite in proces.

Cel care l-a lovit, poate chiar l-a omorat, va scapa atunci si isi va manca fericit cozonacii si piftiile de care tu nu te vei mai bucura cu adevarat niciodata, pentru ca acum trebuie sa scape toti hotii care nu vor sa riste sa fie inregistrati sau filmati cand iau spaga. De aceea art 97 din CPP se vrea modificat, iar tu nu ai reactionat.

Sa nu te opui, votant PSD, acestor modificari pentru ca ti-au zis tie Dragnea, Nicolicea si Gadea ca sunt bune, sunt impotriva abuzurilor, sunt despre Portocala.

Dar daca dupa aceea fiica ta ar fi rapita de pe strada de o retea de pedofili. Si tu ai putea descoperi ca inainte cu cateva luni, cu ocazia unei perchezitii informatice intr-un caz de evaziune, au fost descoperite intr-un computer dovezi ale existentei acestei retele. Dar pentru ca perchezitia a fost pentru evaziune, dovezile pedofiliei au fost nu numai ignorate, ci au trebuit distruse.

Fiica ta n-ar fi ajuns atunci pe mana pedofililor, care ar fi fost deja in puscarie. Dar acum asta l-ar scapa pe Liviu Dragnea de probele descoperite in computerele Tel Drum, care astfel nu ar mai putea fi folosite in dosarul OLAF. Si pentru asta a fost modificat art 168 CPP, in timp ce aprobai mestecand "portocalele" servite de Gadea, Dragnea si Nicolicea.

Tu, deputat PSD pe care sefii te umilesc si te trateaza ca pe un sclav obligat sa voteze fara sa aiba habar ce, sa nu iesi din vorba lui Dragnea si ridica din nou mana la comanda, dar peste cateva luni ai putea trai tragedia ca sotia ta sa fie violata. Si pe tot parcursul procesului, sotia ta va da fiecare depozitie ochi in ochi cu violatorul, retraind de cine stie cate ori drama.

Va fi chinuita si trauma i se va accentua poate pana la sinucidere, pentru ca acum niste politicieni penali vor sa se asigure ca vor putea intimida orice martor si de aceea modifica CPP.

Sa nu iesi in strada, omule, dar sa fii ...citeste mai departe despre "Sa nu te revolti acum, romane! Dar nici cand vei plange apoi pentru copilul tau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modificare cod procedura penala, #Dragnea Tel Drum legi justitie, #Tariceanu marturie mincinoasa cod penal , #Stiri Administratie