Sa profitam de zapada cat mai putem. S-ar putea sa fim printre ultimii care se mai bucura de ea

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 00:17
1274 citiri
Sa profitam de zapada cat mai putem. S-ar putea sa fim printre ultimii care se mai bucura de ea
Foto: The Local

Te-ai saturat deja de zapada? Afla ca iernile in care va ninge vor deveni o raritate in zonele joase, in anii urmatori, asa ca bucura-te cat mai poti de fulgii de nea!

Elvetienii au constatat pe pielea lor ce inseamna lipsa zapezii. Luna decembrie a lui 2016 a fost cea mai saraca in precipitatii din ultimii 150 de ani.

Turistii care luau cu asalt partiile au fost nevoiti anul acesta sa se multumeasca cu zapada artificiala sau sa mearga mai sus, spre varfurile montane, in conditiile in care chiar si la altitudinea de 2.500 de metri nu a nins aproape deloc, arata Bloomberg.

Partiile din Alpi au inceput de cativa ani sa se confrunte cu lipsa zapezii naturale, fie ca vorbim despre Elvetia, Austria, Franta sau Italia, unde exista statiuni de schi renumite.

In unele zone afacerile au scazut si cu 25% de Sarbatori, arata The Local, din cauza lipsei zapezii, insa ninsorile de la inceputul noului an le mai dau hotelierilor o speranta de redresare.

Cel mai grav afectati sunt ...citeste mai departe despre "Sa profitam de zapada cat mai putem. S-ar putea sa fim printre ultimii care se mai bucura de ea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lipsa zapada munte, #lipsa precipitatii, #zapada artificiala , #Stiri Administratie