Sageti Guvern-Ponta pe tema inundatiilor: La Ciolos nu e cazul sa se plimbe cu barca pentru a se arata implicat

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 17:55
1254 citiri
Sageti Guvern-Ponta pe tema inundatiilor: La Ciolos nu e cazul sa se plimbe cu barca pentru a se arata implicat
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul considera ca, atat timp cat MAI a actionat corespunzator, "nu este cazul sa se plimbe cu barca" prin zonele inundate pentru a-si arata implicarea intr-un proces "complicat" si "tragic", a informat, miercuri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

"In prezent, situatia s-a normalizat, s-au depasit perioadele de varf si nu sunt localitati izolate. Toate aceste actiuni pe care Ministerul de Interne le-a sustinut in aceasta perioada au fost apreciate la nivelul Guvernului, inclusiv de catre prim-ministru. S-a comentat foarte mult in ultima perioada de ce nu exista actiune la nivelul Guvernului. A existat o actiune de supraveghere si de coordonare, de implicare directa, prin mii de angajati ai MAI, la nivelul MAI.

Premierul considera ca nu este cazul sa se plimbe cu barca prin zonele inundate pentru a-si arata implicarea intr-un proces complicat si tragic, atata vreme cat la nivelul MAI activitatea se desfasoara in bune conditii. Si aceasta este aprecierea dupa ...citeste mai departe despre "Sageti Guvern-Ponta pe tema inundatiilor: La Ciolos nu e cazul sa se plimbe cu barca pentru a se arata implicat" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos inundatii, #Ciolos inundatii barca, #inundatii Romania , #Stiri Administratie