Salarii mai mari in administratie? Cresterea salariilor ar diminua coruptia? Dezbatere Ziare.com

Luni, 30 Martie 2015, ora 06:34
1141 citiri
Salarii mai mari in administratie? Cresterea salariilor ar diminua coruptia? Dezbatere Ziare.com

Guvernul pregateste o noua lege a salarizarii despre care Victor Ponta a aratat ca ar avea menirea nu numai sa le asigure bugetarilor un trai decent, ci "si sa-i tina cat se poate de mult dincolo de tentatiile legate de coruptie".

"Noi lucram doar la efect, fapte de coruptie, si e foarte bine, dar cred ca trebuie sa lucram si la cauza. Si trebuie sa oferim celor care lucreaza, asa cum s-a facut cu mare succes in zona magistratilor, acolo unde sunt salarii foarte mari si unde cauzele de coruptie sunt din ce in ce mai rare, trebuie sa mergem mai departe catre celelalte zone ale sectorului public", a spus Ponta.

Recent, premierul comenta pe Twitter un articol din Ziarul Fianaciar, intitulat "Cine vine ministru de Finante sa traiasca din salariu?", scriind "Un articol corect/problema pentru mine si toti viitorii sefi de guvern! Solutia e simpla - un pact antidemagogie!".

Premierul nu este singurul care considera ca salariile mici din aministratia publica si locala sunt o cauza, ...citeste mai departe despre "Salarii mai mari in administratie? Cresterea salariilor ar diminua coruptia? Dezbatere Ziare.com" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#majorare salarii administratie, #coruptie salarii mici , #Stiri Administratie