Salariile cadrelor medicale cresc cu 25% incepand de joi

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 14:05
1174 citiri
Salariile cadrelor medicale cresc cu 25% incepand de joi
Foto: Ziare.com

Salariile cadrelor medicale cresc cu 25% incepand de joi, majorare de care vor beneficia peste 200.000 de angajati din sistemul sanitar, acestia fiind primii bugetari care primesc salarii marite dupa ce au fost majorate indemnizatiile unor demnitari, intre care presedintele si premierul.

De joi, 1 octombrie, angajatii din sistemul sanitar vor avea salariile marite cu 25%. La randul lor, functionarii din administratia publica locala ar putea beneficia de mariri salariale cu pana la 12%, in functie de decizia autoritatilor locale.

Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie - anunta Ponta

Majorarea salariilor din sistemul sanitar a generat nemultumiri in randul cadrelor didactice, care au cerut cresteri de 15% de la 1 noiembrie sau de 20% de la 1 decembrie, amenintand cu proteste. Sindicalistii din educatie au decis sa amane decizia privind declansarea unor proteste pana in 10 octombrie, cand reprezentantii Guvernului au promis ca vor sti exact care este majorarea pe care o ...citeste mai departe despre "Salariile cadrelor medicale cresc cu 25% incepand de joi" pe Ziare.com

#salarii medici majorate, #medici salarii , #Stiri Administratie