Santajat de un fost director, Oprescu ii suspecta pe fratii Camataru ca il dau in vileag

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 16:06
1163 citiri
Santajat de un fost director, Oprescu ii suspecta pe fratii Camataru ca il dau in vileag
Foto: Digi24

Sorin Oprescu devenise suspicios si credea, in urma unor informatii primite, ca ar fi intrat in vizorul anchetatorilor din cauza fratilor Camataru, dar si a fostului sau sofer, Cristian Stanca, zis "Grenada", potrivit documentelor procurorilor DNA.

Anchetatorii au aratat, in documentele citate, ca primarul Sorin Oprescu devenise suspicios si incepuse sa discute tot mai des cu unul dintre complicii sai, Bogdan Cornel Popa, directorul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane din cadrul Primariei Capitalei. Popa schimbase tabara si a ajutat procurorii in ancheta, respectiv a purtat tehnica de inregistrare la intalnirile cu Sorin Oprescu.

UNPR preia Primaria Capitalei - Marin Stefanel Dan, primar in locul lui Oprescu

Astfel, in seara zilei de 2 septembrie, Sorin Oprescu a avut o intalnire in biroul sau cu Bogdan Popa, in care au dezbatut mai multe chestiuni, inclusiv o suspiciune a primarului conform careia ar fi vizat de o ancheta. Discutia a fost inregistrata ambiental ...citeste mai departe despre "Santajat de un fost director, Oprescu ii suspecta pe fratii Camataru ca il dau in vileag" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprescu arestat Camatari, #Oprescu santajat Madalin Dumitru , #Stiri Administratie