Scandalul dezinfectantilor diluati: Compania Hexi Pharma, pusa sub urmarire penala

Vineri, 13 Mai 2016, ora 12:08
843 citiri
Scandalul dezinfectantilor diluati: Compania Hexi Pharma, pusa sub urmarire penala
Foto: Hexi.ro

Compania Hexi Pharma a fost pusa oficial sub urmarire penala in dosarul dezinfectantilor diluati, ceea ce inseamna ca si cererea de intrare in insolventa va trebui suspendata.

Procurorii Parchetului General au anuntat recent ca au inceput urmarirea penala pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale.

Urmarirea penala era in rem, ceea ce inseamna ca erau vizate faptele, nu persoanele. Dupa mai multe perchezitii si dupa ce patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat la Parchet, procurorii au dispus ca Hexi Pharma sa fie urmarita penal.

"In continuarea cercetarilor efectuate in cauza cunoscuta generic sub denumirea 'Dezinfectantii utilizati in spitale', procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, prin ordonanta, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de persoana juridica ...citeste mai departe despre "Scandalul dezinfectantilor diluati: Compania Hexi Pharma, pusa sub urmarire penala" pe Ziare.com

#Hexi Pharma urmarire penala, #scandal dezinfectanti diluati, #Hexi Pharma dosar Parchet , #Stiri Administratie