Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharm a oprit productia. Cand afla daca au fost sau nu diluati

Joi, 05 Mai 2016, ora 14:01
773 citiri
Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharm a oprit productia. Cand afla daca au fost sau nu diluati
Foto: site Hexi Pharma

Hexi Pharma a oprit productia si distributia dezinfectantilor asupra carora exista suspiciuni ca ar fi fost diluati si a trimis probe in Germania, pentru efectuarea de analize, a anuntat joi purtatorul de cuvant al firmei.

Intr-o interventie telefonica la postul B1TV, Loredana Albu, purtatorul de cuvant al firmei, a subliniat faptul ca "nimeni nu a fost in pericol nicio secunda" si ca nu trebuie declansata o isterie generala care sa ii faca pe bolnavi sa nu se mai duca la spital.

Totodata, purtatorul de cuvant al firmei a precizat ca "produsele incriminate, Thor si Suprasept, se folosesc pentru podele si nu pentru instrumentar".

"Se mai spala si usi cu ele, dar nu se folosesc in niciun caz pentru instrumentar. Instrumentarul e dezinfectat cu alte produse si apoi trimis la sterilizare. Nu stim sigur daca a fost o problema, verificam, o luam in calcul, de aceea s-a oprit productia (...) S-au luat probe din mai multe loturi, s-au trimis spre analiza in Germania, din loturile pe ...citeste mai departe despre "Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharm a oprit productia. Cand afla daca au fost sau nu diluati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hexi Pharma dezinfectanti analize Germania, #dezinfectanti diluati , #Stiri Administratie