Scandalul medicamentelor furate si contrafacute. O firma din Arad ar fi implicata in retea

Vineri, 02 Mai 2014, ora 21:35
1228 citiri
Scandalul medicamentelor furate si contrafacute. O firma din Arad ar fi implicata in retea

O firma din Arad, al carei patron este cetatean italian, ar fi avut in cadrul gruparii suspectate ca distribuia in Europa medicamente pentru tratarea cancerului furate si contrafacute rolul de a intocmi acte false.

Potrivit unor surse judiciare, Politia a fost sesizata in acest caz de Agentia Nationala a Medicamentului, dupa ce aceasta a primit informatii ca medicamente pentru tratarea cancerului ar fi fost furate si contrafacute.

Crima organizata in Romania: medicamente contra cancerului contrafacute si distribuite in Europa

Contactati de Mediafax, reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului au declarat ca nu pot furniza informatii despre acest caz, intrucat a fost sesizata Politia, care acum deruleaza investigatiile.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca Romania ar fi fost punctul unde erau intocmite documente false, de catre o societate comerciala din Arad, al carei patron este cetatean italian. Potrivit surselor citate, societatea nu ar fi avut ca obiect de ...citeste mai departe despre "Scandalul medicamentelor furate si contrafacute. O firma din Arad ar fi implicata in retea" pe Ziare.com

#medicamente furate contrafacute, #medicamente contrafacute Romania , #Stiri Administratie