Scapa bucurestenii de amenintarile cu oprirea caldurii? Decizia luata in legatura cu RADET

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 19:54
1129 citiri
Scapa bucurestenii de amenintarile cu oprirea caldurii? Decizia luata in legatura cu RADET
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Capitalei va cere un imprumut de 248 milioane de lei de la Ministerul de Finante, care ar urma sa fie alocati pentru cheltuielile curente privind asigurarea furnizarii energiei termice in sezonul rece, consilierii generali aproband luni proiectul.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de luni, proiectul de hotarare privind contractarea de la Ministerul Finantelor Publice a unui imprumut din venitul de privatizare, in conformitate cu OUG 45/2015.

Proiectul prevede contractarea unui imprumut in valoare de maximum 248 de milioane de lei, cu dobanda ROBOR plus 3%, care ar trebui achitat in maximum 20 de ani. Scopul acestui imprumut este finantarea cheltuielilor curente pentru asigurarea caldurii in Capitala in sezonul rece 2015-2016.

Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as... "

Potrivit documentului aprobat de CGMB, datoria ar urma sa fie asigurata integral din bugetul local al municipiului ...citeste mai departe despre "Scapa bucurestenii de amenintarile cu oprirea caldurii? Decizia luata in legatura cu RADET" pe Ziare.com

#RADET imprumut Primaria Capitalei, #apa calda caldura Bucuresti RADET , #Stiri Administratie