Scenariu pentru Legea salarizarii: Presedintele, premierul si seful Inaltei Curti, lefuri egale

Marti, 19 Mai 2015, ora 16:09
963 citiri
Scenariu pentru Legea salarizarii: Presedintele, premierul si seful Inaltei Curti, lefuri egale

Ministerele Muncii si Finantelor fac calcule pentru diferite scenarii privind noua Lege a salarizarii, cel mai mare salariu urmand sa il aiba presedintele, care va fi remunerat la fel ca premierul, seful ICCJ si presedintii celor doua camere ale Parlamentului, a declarat, marti, ministrul Rovana Plumb.

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Rovana Plumb, a spus ca se lucreaza la noua Lege privind salarizarea in sistemul bugetar, propunerea fiind ca salariul minim pe economie sa fie de 1.200 de lei din ianuarie 2016.

"Suntem, in momentul de fata, in situatia de a calcula anumite scenarii, impreuna cu Ministerul de Finante. Imediat vom intra in dialog cu partenerii sociali, dar ne vom consulta si cu ceilalti colegi din Guvern. Asa cum am propus, cel mai mic salariu va fi 1.200 de lei, salariul minim pe economie, incepand din ianuarie 2016, si cel mai mare va fi cel al presedintelui, egal cu cel al presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie ...citeste mai departe despre "Scenariu pentru Legea salarizarii: Presedintele, premierul si seful Inaltei Curti, lefuri egale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Plumb salarii egalizate presedinte premier, #salarii premier presedinte , #Stiri Administratie