"Schi pentru Romania": Ce nereguli au fost sesizate

Joi, 22 Mai 2014, ora 13:16
1604 citiri
"Schi pentru Romania": Ce nereguli au fost sesizate
Foto: b365.ro

Guvernul a sesizat organele de urmarire penala, dupa ce Corpul de Control a gasit mai multe neregului in cadrul programului "Schi pentru Romania", derulat in perioada 2009-2013 si coordonat de Ministerul Turismului si Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Programul national a fost implementat in timpul mandatului Elenei Udrea la Ministerul Turismului si a avut ca scop modernizarea partiilor de schi din Romania.

Inspectorii arata ca au gasit mai multe probleme la autoritatile locale care au primit sume importante din bugetul de stat pentru partiile de schi, potrivit unui raport al Corpului de Control al premierului Victor Ponta, remis joi Ziare.com.

"Schi in Romania": Un proiect cu investitii de 30 de milioane de euro

Verificarile au vizat Autoritatea Nationala pentru Turism si administratiile locale din mai multe judete, care au beneficiat de finantari prin programul "Schi pentru Romania".

Potrivit Autoritatii Nationale pentru Turism, pentru realizarea partiilor s-au alocat ...citeste mai departe despre "Guvernul sesizeaza organele de urmarire penala pentru nereguli in programul "Schi pentru Romania"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#guvern schi, #guvern sesizare schi, #guvern nereguli schi, #partii schi nereguli , #Stiri Administratie