Se cauta manager pentru Aeroportul Otopeni: Sova are un consilier care supravegheaza acum curatenia

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 07:23
1123 citiri
Se cauta manager pentru Aeroportul Otopeni: Sova are un consilier care supravegheaza acum curatenia
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Transporturilor incearca sa recruteze un manager pentru Aeroportul International Henri Coanda, prin intermediul unei companii de head-hunting, potrivit unei declaratii facute, marti seara, de ministrul Lucian Sova.

"Aeroportul Henri Coanda are nevoie de o solutie manageriala mai buna. Cautam un manager. As vrea sa fie asemanator cu cel de la TAROM", a spus Sova, intr-o emisiune la Antena3, in cadrul careia s-a declarat nemultumit de curatenia aeroportului.

Sova sustine ca are un consilier personal care merge, din doua in doua zile, la aeroport, pentru a supraveghea curatenia si intretinerea, iar secretarul de stat responsabil merge si el de doua ori pe saptamana.

Amintim ca directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, tanarul de 31 de ani Bogdan Mindrescu, a demisionat din functie in luna februarie. Mindrescu fusese numit la conducerea companiei in aprilie 2017.

Decizia sa a venit dupa aparitia unui raport alarmant despre Aeroportul Otopeni, care dezvaluia angajari fictive, salarii de 21.000 de lei pe zi, lipsa investitii si probleme mari la piste. ...citeste mai departe despre "Se cauta manager pentru Aeroportul Otopeni: Sova are un consilier care supravegheaza acum curatenia" pe Ziare.com

#Sova director aeroport Otopeni , #Stiri Administratie