Se cauta sef la ANI dupa arestarea lui Horia Georgescu - "portretul robot" si pasii de urmat

Joi, 19 Martie 2015, ora 13:45
1121 citiri
Se cauta sef la ANI dupa arestarea lui Horia Georgescu - "portretul robot" si pasii de urmat
Foto: B1TV

Consiliul National de Integritate, care monitorizeaza si supravegheaza desfasurarea activitatii ANI, pregateste procedura la finalul careia va fi desemnat inlocuitorul lui Horia Georgescu, fostul presedinte al agentiei care a demisionat dupa ce a fost retinut de DNA si ulterior arestat preventiv.

Presedintele CNI, Ciprian Ciucu, a declarat, joi, la finalul sedintei consiliului, ca s-a discutat despre procedura care trebuie urmata.

"CNI trebuie sa organizeze un proces de selectie si in urma lui sa faca una sau mai multe nominalizari catre Senatul Romaniei, institutie care pana la urma va numi in functie viitorul presedinte", a declarat Ciucu, subliniind faptul ca procedura va trebuie sa fie "cat mai transparenta", competitiva si cu criterii cat mai clare.

CNI doreste ca viitorul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate sa dea dovada de compententa si integritate, iar meritele sale profesionale "sa fie recunoscute in societate", a mai subliniat presedintele ...citeste mai departe despre "Se cauta sef la ANI dupa arestarea lui Horia Georgescu - "portretul robot" si pasii de urmat" pe Ziare.com

#procedura numire sef ANI, #Ciprian Ciucu numire presedinte ANI, #Horia Georgescu demisionat ANI , #Stiri Administratie