Se incheie minivacanta de 1 Mai, incepe calvarul pe DN1. Ce rute alternative puteti folosi

Luni, 01 Mai 2017, ora 13:01
2176 citiri
Se incheie minivacanta de 1 Mai, incepe calvarul pe DN1. Ce rute alternative puteti folosi
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii le recomanda turistilor care se intorc din minivacanta de 1 Mai pe DN 1 Brasov - Ploiesti sa foloseasca rutele alternative, in conditiile in care in a doua parte a zilei este posibil ca traficul sa se intensifice.

Pentru evitarea aglomeratiei de pe acest traseu, soferii pot merge pe DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, iar de la Sinaia catre Capitala se poate veni si pe ruta DN71 Sinaia - Targoviste - Baldana - DN7 - Baldana - Bucuresti.

De asemenea, turistii care se vor intoarce din zona Bran - Moeciu catre Capitala vor putea folosi, daca va fi necesar, si ruta DN73 Bran - Campulung - Pitesti - A1 - Pitesti - Bucuresti (alternativa la traseul Bran - Rasnov - Predeal - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti, pe DN1).

De asemenea, turistii care vin de la mare pe Autostrada Soarelui sunt sfatuiti, pentru a nu se crea aglomeratie la statia de taxare de la Fetesti, sa plateasca taxa prin SMS sau la benzinarii.

"Pentru evitarea situatiilor neplacute determinate de numarul mare de soferi care vor dori sa plateasca taxa respectiva la casele statiei, recomandam ca plata sa se faca prin sistemele electronice. In acest sens, precizam ca taxa se poate plati si prin SMS, de pe telefonul mobil, la numarul 7577, sau la benzinariile de pe autostrada.

Soferii trebuie sa tina seama ca se poate trece prin statie liber, cu conditia ca taxa sa fie platita ulterior, pana a doua zi, la ora 24.00", potrivit Centrului Infotrafic. ...citeste mai departe despre "Se incheie minivacanta de 1 Mai, incepe calvarul pe DN1. Ce rute alternative puteti folosi" pe Ziare.com

#aglomeratie DN1, #rute ocolitoare DN1, #ocolire dn1 brasov bucuresti, #ocolire dn1 , #Stiri Administratie