Se inchide statia de metrou Pipera pentru 3 zile

Marti, 11 Iulie 2017, ora 09:19
1241 citiri
Se inchide statia de metrou Pipera pentru 3 zile
Foto: Arhiva Ziare.com

Timp de trei zile, in perioada 15 - 17 iulie, statia de metrou Pipera se va inchide pentru modernizarea sistemului de control acces, anunta Metrorex.

In aceasta perioada, trenurile vor circula cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu, anunta compania intr-un comunicat remis Ziare.com.

Metrorex a inceput inca din primavara modernizarea sistemului de control acces la toate statiile de metrou. La sfarsitul lunii iunie, compania a anuntat scurtarea perioadei de realizare a lucrarilor la statiile cu o singura intrare. Astfel, in loc de de sapte zile, acestea vor dura trei.

Daca la statia Pipera, lucrarile vor avea loc in perioada 15 - 17 iulie, la Aurel Vlaicu acestea se vor desfasura intre 29 iulie - 1 august, la Constantin Brancoveanu intre 22 - 25 iulie, la Tineretului si Aparatorii Patriei 2 - 5 septembrie, la Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 - 12 septembrie, in Pantelimon si Berceni 16 - 19 septembrie.

Lucrarile includ inlocuirea turnichetilor de acces cu porti batante dotate cu sistem de citire a benzii magnetice pentru cartele si pentru cardurile contactless, care faciliteaza accesul calatorilor la metrou si evacuarea rapida in cazul unor situatii de urgenta.

Proiectul de modernizare a sistemului de control - acces este finantat din fonduri europene nerambursabile, in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014 - 2020 si are o valoare de 149,7 milioane de lei, fara TVA. ...citeste mai departe despre "Se inchide statia de metrou Pipera pentru 3 zile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pipera inchisa modernizari, #statie metrou Pipera inchisa perioda, #lucrari modernizare metrou grafic , #Stiri Administratie