Se raceste brusc vremea: Ger de Revelion si ninsori in toata tara - prognoza meteo pe 2 saptamani

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 13:29
1226 citiri
Se raceste brusc vremea: Ger de Revelion si ninsori in toata tara - prognoza meteo pe 2 saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Un val de frig vine peste Romania in zilele urmatoare. Vremea se raceste semnificativ incepand de marti, iar in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie va fi ger in toata tara.

Vor cadea si ninsori, dar si precipitatii mixte, in aproape toate regiunile, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 28 decembrie - 10 ianuarie.

Banat

Vremea intra intr-un proces de racire saptamana aceasta, astfel ca din 31 decembrie temperaturile maxime coboara pana la -2 grade, in timp ce minimele se vor situa, in medie, intre -8 si -6 grade. Din 4 ianuarie vremea revine la specificul perioadei, cu maxime de 1-3 grade si minime de -4...-2 grade.

Pe 29 si 30 decembrie se vor semnala precipitatii slabe pe arii restranse, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Acestea vor reveni dupa data de 3 ianuarie.

Crisana

Si aici vremea va fi mai rece decat in mod normal in urmatoarele zile. Intre 31 decembrie si 3 ianuarie, in timpul zilei nu se vor inregistra ...citeste mai departe despre "Se raceste brusc vremea: Ger de Revelion si ninsori in toata tara - prognoza meteo pe 2 saptamani" pe Ziare.com

#meteo Revelion 2016, #vremea Revelion 2016 , #Stiri Administratie