Se ridica MCV-ul pentru Romania? Discutii la Bruxelles despre progresele justitiei

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 17:24
890 citiri

Comisia pentru Control Bugetar a PE organizeaza, marti, o audiere privind implementarea de catre Romania si Bulgaria a angajamentelor referitoare la reforma judiciara si lupta impotriva coruptiei in cadrul MCV, in prezenta sefei DNA Laura Codruta Kovesi si a ministrului Justitiei Robert Cazanciuc.

Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European organizeaza, marti, o audiere privind Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) in ceea ce priveste Bulgaria si Romania, raportor fiind europarlamentarul Monica Macovei.

Scopul audierii este de a permite "o discutie profunda la nivelul PE pentru a evalua modul in care Romania si Bulgaria implementeaza angajamentele privind reforma judiciara, lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate", potrivit unui comunicat postat pe site-ul PE.

La audieri vor lua parte, conform programului, Secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc,... citeste mai departe despre "Se ridica MCV-ul pentru Romania? Discutii la Bruxelles despre progresele justitiei" pe Ziare.com

#discutii MCV Romania, #discutii Bruxelles MCV, #discutii justiei Romania, #progrese justitie Romania , #Stiri Administratie