Sebastian Ghita a aflat o veste proasta de la DNA: Ma afecteaza, am responsabilitati

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 09:45
1253 citiri
Sebastian Ghita a aflat o veste proasta de la DNA: Ma afecteaza, am responsabilitati
Foto: Arhiva (Observatorul Prahovean)

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, vineri, cu inca 60 de zile, masura controlului judiciar pentru deputatul PSD Sebastian Ghita, in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, parlamentarul declarand, la iesirea de la DNA, ca nu i s-au explicat motivele prelungirii masurii.

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca procurorii au prelungit masura controlului judiciar dispusa in urma cu doua luni in dosarul in care este cercetat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat.

Sebastian Ghita a sustinut ca procurorii nu i-au explicat motivele pentru care au dispus prelungirea masurii preventive in cazul sau.

Intrebat daca, in opinia sa, exista motive pentru care sa fie pus sub acuzare in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului, Sebastian Ghita a spus ca nu are legatura cu acest subiect pentru ca nu ii cunoaste pe cei de la Hidro Prahova cercetati in dosar.

"Daca domnii procurori considera, ca pe orice ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita a aflat o veste proasta de la DNA: Ma afecteaza, am responsabilitati" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita control judiciar prelungit, #Sebastian Ghita audiat DNA, #Sebastian Ghita Hertanu , #Stiri Administratie