Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care e cercetat alaturi de Victor Ponta

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 17:47
2801 citiri
Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care e cercetat alaturi de Victor Ponta
Foto: captura YouTube / republikaNEWS

Deputatul Sebastian Ghita a contestat, joi, la instanta suprema, masura controlului judiciar luata impotriva sa de procurorii DNA, in dosarul de coruptie in care este cercetat alaturi de fostul premier Victor Ponta.

Sebastian Ghita a sustinut ca i se ingradesc doua drepturi fundamentale si ca nu va renunta sa vorbeasca despre acuzatiile pe care i le aduc anchetatorii.

Ghita a aratat, joi, la instanta suprema, ca vizeaza doua drepturi esentiale pentru orice cetatean al Romaniei, dreptul la libera circulatie si dreptul la libera exprimare.

"Eu consider ca statul are suficiente mijloace sa intervina atunci cand un cetatean nu respecta legile sau deciziile impuse de judecatori. Senzatia mea este ca din ce in ce mai des unii procurori incearca sa ne bage in cap ideea ca nu e voie sa vorbim in Romania, ori chestiunea acesta e ceva care tine de libertatea noastra si e ceva ce nu mai acceptam, oricate sfaturi ne dau avocatii, prietenii sau rudele, e ceva ce trebuie sa tinem inca viu", ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care e cercetat alaturi de Victor Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghita contestat control judiciar Ponta, #Ghita Ponta dosar Blair , #Stiri Administratie