Sebastian Ghita, sub control judiciar. E acuzat de complicitate la spalare de bani in dosarul in care e cercetat si Ponta

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 19:29
3012 citiri

Deputatul Sebastian Ghita a fost plasat, marti, sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti au luat aceeasi decizie si in cazul lui Victor Ponta.

Sebastian Ghita a declarat ca va contesta masura in instanta.

La iesirea din sediul DNA Ploiesti, Sebastian Ghita a anuntat ca intentioneaza sa ii convoace la o discutie pe liderii partidelor parlamentare carora le va cere sa schimbe legea sau chiar sa semneze o declaratie de protest fata de faptul ca procurorii ii impiedica pe inculpati sa vorbeasca public pentru a se apara.

Ghita a reamintit ca dreptul la libera exprimare este consfintit in Constitutie, dar a recunoscut ca nu crede ca in aceasta ultima sesiune parlamentara a actualului legislativ se mai poate schimba ceva in acest sens.

Victor Ponta a fost audiat, marti, la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar, fiind pus, in premiera, sub control judiciar. La scurt timp, fostul premier a anuntat ca va contesta masura luata de ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita, sub control judiciar. E acuzat de complicitate la spalare de bani in dosarul in care e cercetat si Ponta" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita control judiciar Blair , #Stiri Administratie