Sebastian Ghita: Afacerea Microsoft, cea mai paguboasa. Factori de la varf au inchis ochii

Luni, 02 Martie 2015, ora 23:27
1099 citiri
Sebastian Ghita: Afacerea Microsoft, cea mai paguboasa. Factori de la varf au inchis ochii
Foto: B1 Tv

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca toti banii pe care statul roman i-a platit Microsoft pentru licente au fost dati degeaba, aceasta fiind cea mai paguboasa afacere facuta vreodata de autoritati.

"In ceea ce priveste acest contract Microsoft, consider ca e unul dintre cele mai paguboase contracte pe care statul roman le-a facut vreodata. Intreaga afacere sunt bani pe care Microsoft ni datoreaza. Cred ca toata aceasta suma a fost platita degeaba, toti banii care au ajuns la Microsoft.

Acesti bani au mers pentru niste, vezi Doamne, licente sau servicii pentru calculatoare pe care statul roman de-a lungul timpului le-a cumparat deja cu licenta de la Microsoft", a declarat patronul Romania TV, la Realitatea Tv.

Sebastian Ghita: Microsoft ne-a vandut o hartie pe 400 de milioane de euro. A vrut si Oracle sa ne fure (Video)

Intrebat daca nimeni nu si-a dat seama ca se plateste pentru ceva ce detineau deja, Ghita a spus ca situatia a fost tolerata.

"Cred ca au fost semnale, ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita: Afacerea Microsoft, cea mai paguboasa. Factori de la varf au inchis ochii" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita Microsoft frauda, #licente Microsoft Sebastian Ghita , #Stiri Administratie