Sebastian Ghita, dupa ce a fost scapat de colegi: Iisus e singurul fara pacate. Nu m-am nascut sa fur, ci sa creez

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 16:04
1166 citiri
Sebastian Ghita, dupa ce a fost scapat de colegi: Iisus e singurul fara pacate. Nu m-am nascut sa fur, ci sa creez
Foto: B1TV

Deputatul Sebastian Ghita, entuziasmat ca a scapat cu imunitatea intacta dupa ce colegii au votat impotriva cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii, a declarat ca el nu s-a nascut sa fure, ci sa creeze, vorbind chiar si despre "Iisus Hristos, singurul fara pacate".

"Iisus Hristos e singurul fara pacate. Doar Iisus Hristos este unul rastignit pe cruce si fara pacate. Daca ne cauta pe toti 20 de milioane (de locuitori ai Romaniei - n.red.), o sa ne gaseasca pacate cu un denunt, o sa ne aresteze si o sa ne duca in inchisori", a spus parlamentarul pe un ton grav.

Sebastian Ghita a precizat ca nu ii doreste nimanui sa treaca prin ce a trecut el, adaugand ca nu s-a nascut sa fure, ci sa creeze, sa se dezvolte.

"Nu m-am asteptat niciodata in viata sa trec prin asta. Menirea oamenilor pe lume e sa creeze, sa munceasca, sa se dezvolte, nu sa participe la dosare. Eu nu m-am nascut sa fur, sa fac contracte cu statul din care sa fur, ci sa creez, sa ma dezvolt impreuna cu ai ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita, dupa ce a fost scapat de colegi: Iisus e singurul fara pacate. Nu m-am nascut sa fur, ci sa creez" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita Iisus, #Sebastian Ghita pacate, #Sebastian Ghita fur creez , #Stiri Administratie