Sechestru pe averea lui Vanghelie si a Oanei Niculescu Mizil

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 17:22
987 citiri

Anchetatorii au pus sechestru pe averea primarului suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Potrivit avocatului acestuia, ar fi vorba despre doua apartamente si un autoturism.

Totodata, avocatul Oanei Niculescu Mizil a declarat ca aceeasi masura a fost luata si in cazul ei, avand in vedere ca exista "suspiciuni cu privire la un presupus prejudiciu".

"Nu sunt conturi. Despre ce vorbim? Bunuri si o masina pe care domnul Vanghelie a vandut-o acum cinci ani fratelui sau. Nu stiu de unde e informatia cu 90 de milioane. Nu stiu de unde e suma de 90 de milioane de euro, nu e real. Cand vom avea informatii, va promit ca vi le dau. Sunt doua apartamente ale domnului Vanghelie. O sa luam o decizie in 3 zile cu privire la contestatie. Doamna Mizil nu are niciun bun pe numele dansei, a fost doar o formalitate, i s-a adus la cunostinta. Nu se dau declaratii in faza asta", a declarat avocatul Cristian Ene.

De asemenea, a fost instituit sechestru si pe proprietatile Oanei Niculescu... citeste mai departe despre "Sechestru pe averea lui Vanghelie si a Oanei Niculescu Mizil" pe Ziare.com

#sechestru avere Vanghelie, #sechestru avere Mizil , #Stiri Administratie