Sechestrul pe averea lui Sebastian Ghita, ridicat in totalitate de Inalta Curte

Luni, 13 Iulie 2015, ora 15:44
1136 citiri
Sechestrul pe averea lui Sebastian Ghita, ridicat in totalitate de Inalta Curte
Foto: Digi24 (Arhiva)

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus luni ridicarea sechestrului pus de procurorii DNA pe averea deputatului Sebastian Ghita, in dosarul in care acesta este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, printre care trafic de influenta si spalare de bani.

"Admite contestatia formulata de petentul Ghita Sebastian Aurelian impotriva ordonantei privind luarea masurii asiguratorii din data de 24 iunie 2015 emisa in dosarul nr. 218/P/2014 de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti.

Desfiinteaza, in parte, ordonanta atacata si inlatura dispozitia privind luarea masurii asiguratorii, fara limita de suma, in vederea asigurarii confiscarii speciale si confiscarii extinse, constand in indisponibilizarea prin instituirea sechestrului asupra bunurilor mobile, bunurilor imobile, actiunilor si partilor sociale detinute, sumelor existente in conturile bancare, precum si poprirea sumelor ...citeste mai departe despre "Sechestrul pe averea lui Sebastian Ghita, ridicat in totalitate de Inalta Curte" pe Ziare.com

#sechestru ridicat avere Sebastian Ghita, #sechestru Sebastian Ghita Inalta Curte , #Stiri Administratie