Sefa AEP a fost arestata! Saptamana trecuta isi bea cafeaua cu Maior la Washington, acum a ajuns dupa gratii

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 18:48
962 citiri
Sefa AEP a fost arestata! Saptamana trecuta isi bea cafeaua cu Maior la Washington, acum a ajuns dupa gratii
Foto: Facebook / Autoritatea Electorala Permanenta

Ana Maria Patru, care a demisionat marti de la sefia Autoritatii Electorale Permanente (AEP), a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzata de trafic de influnta si spalare de bani.

Decizia a fost luata miercuri seara de judecatorii Tribunalului Prahova, insa nu este definitiva, ci poate fi contestata la Curtea de Apel Ploiesti.

Procurorii DNA au cerut arestarea Anei Maria Patru motivand ca, lasata in libertate, aceasta ar putea influenta martorii din dosar, mai ales ca exista indicii ca ar fi incercat sa ascunda probe.

DNA a inceput marti urmarirea penala si a retinut-o pe sefa demisionara a AEP, dupa mai multe ore de audieri.

Ana Maria Patru abia se intorsese din Statele Unite, unde a participat ca observator la alegerile prezidentiale de pe 8 noiembrie si unde a fost primita de ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, joi, 10 noiembrie. (Foto).

Dupa ce s-a intors in tara, marti, pe 15 noiembrie, procurorii DNA au descins ...citeste mai departe despre "Sefa AEP a fost arestata! Saptamana trecuta isi bea cafeaua cu Maior la Washington, acum a ajuns dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ana Maria Patru arestat, #sefa AEP arestata , #Stiri Administratie