Sefele Apa Nova, sub control judiciar: Sunt acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 15:57
1016 citiri
Sefele Apa Nova, sub control judiciar: Sunt acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani
Foto: Arhiva Ziare.com

Directoarea Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, si directoarea adjuncta Giovana Soare au fost puse sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, care au schimbat incadrarea juridica in cazul lor din cea de martor in cea de suspect, interzicandu-le sa exercite orice functie in cadrul companiei.

Potrivit unor surse judiciare, DNA Ploiesti a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru directoarea generala a SC Apa Nova, Lavinia Saniuta, si pentru directoarea adjuncta a companiei Giovana Soare in dosarul in care cele doua sunt suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

A aflat DNA cine le-a filat pe Udrea si Bica la Paris? Perchezitii la un sef din Apa Nova

In plus, Lavinia Saniuta este suspectata si ca a avut cunostinta si a participat la interceptarea ilegala a unora dintre angajatii companiei, spun sursele citate.

Masura preventiva impusa de procurori implica, de asemenea, interdictia impusa celor doua de a exercita orice ...citeste mai departe despre "Sefele Apa Nova, sub control judiciar: Sunt acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sefi Apa Nova control judiciar, #dosar Apa Nova, #coruptie Apa Nova , #Stiri Administratie