Seful ANAF, Gelu Diaconu, despre stenogramele in care apare numele lui: Nu m-am intalnit niciodata cu Mircea Govor

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 13:36
1238 citiri
Seful ANAF, Gelu Diaconu, despre stenogramele in care apare numele lui: Nu m-am intalnit niciodata cu Mircea Govor

Niciodata, in niciun loc, si cu atat mai putin in cabinetul meu, nu a existat vreo intalnire intre mine si Mircea Govor (vicepresedintele CJ Satu Mare, n.r.), iar orice speculatie legata de implicarea mea in acest dosar este complet nefondata, a precizat, sambata, Gelu Stefan Diaconu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pe contul de Facebook al institutiei.

Seful ANAF precizeaza ca 'intrucat unele stenograme din dosarul Govor au devenit publice, iar numele meu este pomenit in acest caz, doresc sa fac urmatoarele precizari pentru restabilirea adevarului si informarea corecta a opiniei publice'.

Astfel, Diaconu subliniaza faptul ca Ioan Mircea Ardelean a fost numit sef al administratiei fiscale din Satu Mare de fostul presedinte ANAF si pentru ca acesta a implicat institutia in jocurile politice locale, 'l-am schimbat din functie, anterior inceperii investigatiei penale'.

De asemenea, la punctul 3 al precizarilor presedintelui ANAF se arata ca: 'Toate ...citeste mai departe despre "Seful ANAF, Gelu Diaconu, despre stenogramele in care apare numele lui: Nu m-am intalnit niciodata cu Mircea Govor" pe Ziare.com

#Gelu Diaconu stenograme Mircea Govor, #Gelu Diaconu stenograme ANAF , #Stiri Administratie