Seful ANRE, Niculae Havrilet, incompatibil

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 13:39
1014 citiri
Seful ANRE, Niculae Havrilet, incompatibil
Foto: cursdeguvernare.ro

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrilet, a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Incepand cu luna iunie 2012, Havrilet detine, simultan cu functia de presedinte cu rang de secretar de Stat al ANRE, si functia de director general al S.C. Gascop S.R.L., societate al carei obiect de activitate se desfasoara in sectorul energiei electrice, termice si al gazelor naturale, ori in orice alte domenii care se afla in competenta ANRE, se arata intr-un comunicat ANI.

Potrivit legii 160/2012, "membrii comitetului director nu pot avea calitatea de membru in organele de conducere la societati comerciale cu obiect de activitate in sectorul energiei electrice, termice si al gazelor naturale ori in orice alte domenii care se afla in competenta ANRE, in conditiile legii".

De asemenea, Havrilet a incalcat si legea 161/2003,potrivit careira "Functia de secretar de stat, functia de subsecretar de stat si ...citeste mai departe despre "Seful ANRE, Niculae Havrilet, incompatibil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Niculae Havrilet incompatibil, #presedinte ANRE incompatibil , #Stiri Administratie