Seful BRD, surprins ca doi directori sunt cercetati in dosarul Truica: Imi pastrez toata increderea

Marti, 19 Mai 2015, ora 21:03
1350 citiri
Seful BRD, surprins ca doi directori sunt cercetati in dosarul Truica: Imi pastrez toata increderea
Foto: Captura YouTube / Kanal D

Directorul BRD Groupe Societe Generale, Philippe Lhotte, spune, referitor la ancheta DIICOT privind fraudarea BRD, ca sunt vizate dosare vechi pe care le-a adus la cunostinta anchetatorilor acum trei ani, el declarandu-se totusi suprins de cercetarea in acest dosar a doi directori adjuncti in functie.

"BRD saluta progresele facute de ancheta DIICOT in privinta fraudei cu credite comisa impotriva bancii. Aceasta ancheta se refera la dosare vechi pe care le-am adus la cunostinta organelor de cercetare acum aproape trei ani si care privesc fapte descoperite de serviciile de control intern ale BRD si Societe Generale. Impactul financiar referitor la aceste dosare a fost integral acoperit cu provizioane in acel moment.

Sunt totusi foarte surprins de cercetarea in acest dosar a doi directori generali adjuncti in functie, impotriva carora, in mod evident, BRD nu a depus nicio plangere si in care imi pastrez toata increderea. Sunt optimist in privinta evolutiei dosarului in ceea ce ii ...citeste mai departe despre "Seful BRD, surprins ca doi directori sunt cercetati in dosarul Truica: Imi pastrez toata increderea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director BRD Truica, #director BRD credite ilegale, #direcori BRD implicati Truica , #Stiri Administratie