Seful FBI: Parteneriatul cu SRI este unul dintre cele mai bune pe care le avem in lume

Marti, 03 Martie 2015, ora 18:11
983 citiri
Seful FBI: Parteneriatul cu SRI este unul dintre cele mai bune pe care le avem in lume
Foto: B1TV

Parteneriatul cu Serviciul Roman de Informatii (SRI) este unul dintre cele mai bune pe care Biroul Federal de Investigatii al SUA le are in intreaga lume, a declarat directorul FBI, James Comey, marti, la finalul discutiilor avute cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

Directorul FBI l-a felicitat pe Eduard Hellvig pentru numirea in functia de director al SRI si a tinut sa adreseze multumiri speciale prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, in contextul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Washington la inceputul directoratului lui Comey, precum si adjunctilor directorului SRI, Ion Grosu si Dumitru Cocoru.

"Aceasta este prima mea vizita la Bucuresti de la preluarea functiei de director FBI, in toamna anului 2013. Predecesorul meu, Bob Mueller, a facut ultima vizita la Bucuresti in 2011. El a subliniat ca tarile noastre au o relatie de colaborare esentiala in lupta impotriva terorismului si infractionalitatii. Fara indoiala, acel lucru era adevarat atunci si a devenit chiar mai ...citeste mai departe despre "Seful FBI: Parteneriatul cu SRI este unul dintre cele mai bune pe care le avem in lume" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director FBI SRI Hellvig, #director FBI Comey Bucuresti , #Stiri Administratie