Seful Finantelor Publice Ploiesti a fost retinut - Prejudiciu de 35 de milioane de euro

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 18:24
1147 citiri
Seful Finantelor Publice Ploiesti a fost retinut - Prejudiciu de 35 de milioane de euro

Seful Directiei de Finante Publice Ploiesti, Daniel Petre, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri, de catre procurorii DNA, care il acuza de luare de mita in forma continuata.

In ordonanta de retinere intocmita de procurorii anticoruptie se arata ca, in perioada aprilie - mai 2012, cand Daniel Petre era director executiv adjunct la Directia Economica din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Prahova, a primit de la un denuntator, in trei transe, sumele de 20.000 de lei, 10.000 de lei si 20.000 de lei.

In schimb, Daniel Petre, avand atributii delegate de administrator public, trebuia sa faca demersuri pentru favorizarea unei firme, in sensul atribuirii unei lucrari privind modernizarea unui drum judetean, finantata din fondurile CJ Prahova.

De asemenea, suspectul a promis ca va face demersuri si in legatura cu efectuarea cu prioritate a platilor catre societatea respectiva si suplimentarea cu 20% din valoarea totala a lucrarii mentionate, pe parcursul derularii contractului.

A ...citeste mai departe despre "Seful Finantelor Publice Ploiesti a fost retinut - Prejudiciu de 35 de milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Petre DNA, #Daniel Petre retinut, #sef Finante Ploiesti retinut, #sef Finante Ploiesti DNA, #sef Finante Ploiesti mita , #Stiri Administratie