Seful PSD Caras Severin si un fost sef de la Compania de Drumuri, audiati in dosarul Tel Drum

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 15:16
876 citiri
Seful PSD Caras Severin si un fost sef de la Compania de Drumuri, audiati in dosarul Tel Drum
Foto: Arhiva Ziare.com

Deputatul Ion Mocioalca, seful PSD Caras-Severin, a venit luni la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres ca Mocioalca ar fi fost chemat in dosarul Tel Drum.

Informatia a fost confirmata de deputatul PSD la iesirea de la audieri.

El a stat aproximativ o ora in sediul DNA si a refuzat sa dea detalii legate de motivul prezentei sale acolo, spunand doar ca a raspuns cu sinceritate si negand orice legatura cu Tel Drum.

UPDATE Ulterior, a fost audiat in acelasi dosar si fostul director al CNADNR, Cristian Duica.

Acesta a declarat ca a fost audiat in legatura cu proiectarea unui drum judetean. "Am lucrat sase luni la Tel Drum, din martie 2012", a explicat el, citat de News.ro.

Incepand din 13 noiembrie, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal in dosarul Tel Drum, fiind acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea mai multor infractiuni: doua de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si doua de folosire de documente sau declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

DNA a anuntat ca liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a fost pus sechestru asigurator si poprire pe toate bunurile, pana la concurenta sumei de peste 127,5 milioane de lei.

-continua- ...citeste mai departe despre "Seful PSD Caras Severin si un fost sef de la Compania de Drumuri, audiati in dosarul Tel Drum" pe Ziare.com

#Mocioalca audiat Tel Drum , #Stiri Administratie