Seful RA-APPS, adus cu mascatii la DNA: Implicat intr-un dosar de coruptie?

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 15:40
968 citiri
Seful RA-APPS, adus cu mascatii la DNA: Implicat intr-un dosar de coruptie?

Directorul general al RA-APPS Georgian Gabriel Sandu a fost adus miercuri la sediul DNA, pentru a da explicatii intr-un dosar de coruptie in care ar fi acuzat de trafic de influenta.

Sandu a fost adus la DNA, la ora 15.30, cu o duba si escortat de mascati pana la intrarea in cladire. Acesta nu a vrut sa faca nicio declaratie in fata jurnalistilor.

Seful Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) trebuie sa dea explicatii in fata anchetatorilor intr-un dosar in care ar fi acuzat ca a intervenit la administratia publica locala din judetul Buzau pentru favorizarea unor firme.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, in vara anului 2013, seful RA-APPS i-ar fi cerul presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Buzau sa faciliteze castigarea unor contracte de catre anumite firme.

Este vorba despre contracte care aveau ca obiect lucrari de canalizare si epurare in comuna buzoiana Ghergheasa, in valoare totala de 11 milioane de euro.

La randul sau, ...citeste mai departe despre "Seful RA-APPS, adus cu mascatii la DNA: Implicat intr-un dosar de coruptie?" pe Ziare.com

#sef RAAPPS DNA, #sef RAAPPS mascati DNA, #sef RAAPPS adus DNA, #sef RAAPPS mita , #Stiri Administratie