Solutie pentru criza de la Romatsa: Seful institutiei primeste un post la Ministerul Transporturilor

Marti, 25 August 2015, ora 21:24
1005 citiri
Solutie pentru criza de la Romatsa: Seful institutiei primeste un post la Ministerul Transporturilor
Foto: Ziare.com

Ion Aurel Stanciu, directorul Romatsa, pleaca de la conducerea institutiei dupa ce a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Decizia a fost publicata, marti seara, in Monitorul Oficial.

Anterior, in presa aparusera zvonuri ca ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a cerut demisia directorului Romatsa, insa Ion Aurel Stanciu a refuzat.

Renunta angajatii Romatsa la greva generala? "Discutiile au fost mult mai constructive"

Plecarea lui Aurel Stanciu de la conducerea institutiei era una dintre cerintele angajatilor Romatsa, care ameninta cu greva generala.

Reactia lui Ion Aurel Stanciu

Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Ion Aurel Stanciu a declarat ca nu stie cum s-a ajuns la aceasta situatie si ca nu a negociat nimic de acest fel cu ministrul Transporturilor.

"Aceasta decizie s-a luat probabil printr-o analiza a situatiei. Nu am facut niciun fel de intelegere cu domnul ministru, sindicatele au cerut niste revendicari. Stiti care ...citeste mai departe despre "Solutie pentru criza de la Romatsa: Seful institutiei primeste un post la Ministerul Transporturilor" pe Ziare.com

#Seful Romatsa demisionat, #Seful Romatsa demisie, #Aurel Stanciu demisionat Romatsa , #Stiri Administratie