Seful SRI, despre decizia CCR si pericolul unei catastrofe: Cineva se joaca cu lucruri foarte mari (Video)

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 08:45
1570 citiri
Seful SRI, despre decizia CCR si pericolul unei catastrofe: Cineva se joaca cu lucruri foarte mari (Video)
Foto: SRI

Directorul SRI, George Maior, trage un semnal de alarma dupa ce legea Big Brother a fost declarata neconstitutionala, subliniind ca "cineva se joaca cu lucruri foarte mari". In plus, a vorbit si despre primul sau obiectiv, dupa ce a ajuns seful Serviciului.

Intr-o emisiune difuzata, sambata seara, de postul B1 TV, seful SRI a explicat ca exista trei legi ce ar ajuta Serviciul: legea cartelelor prepay, cea a retentiei datelor si cea a securitatii cibernetice, numita si legea Big Brother, denumire inspirata din romanul "1984" al lui George Orwell.

SRI: Europenii care vor sa se alature Statului Islamic, tot mai interesati de Romania - apel pentru Big Brother (Video)

"Cei care l-au citit pe Orwell inteleg ca incercam tocmai sa evitam o lume orwelliana. Sper ca nu se opune SRI-ului Curtea Constitutionala, ea a constatat ca exista elemente de neconstitutionalitate in aceasta lege. In acest moment, operam pur si simplu cu celelalte mijloace pe care le avem la dispozitie.

Vreau sa ...citeste mai departe despre "Seful SRI, despre decizia CCR si pericolul unei catastrofe: Cineva se joaca cu lucruri foarte mari (Video)" pe Ziare.com

#George Maior decizie CCR, #Maior CCR lege Big Brother, #CCR Big Brother neconstitutionala , #Stiri Administratie