Senatorul Sorin Rosca Stanescu, inchisoare cu executare - 10 condamnari in Dosarul Rompetrol

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 16:50
1732 citiri
Senatorul Sorin Rosca Stanescu, inchisoare cu executare - 10 condamnari in Dosarul Rompetrol
Foto: Arhiva

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat, marti, la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol. Sentinta data de Curtea de Apel Bucuresti este definitiva si irevocabila.

Intrucat omul de afaceri Dinu Patriciu a murit in luna august, instanta nu a putut decat sa constate incetarea procesului penal.

In schimb, a decis 10 condamnari si o achitare in cazul celorlalte persoane inclulpate in dosar.

SRS a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru constituire a unui grup infractional organizat si un an de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate. Pedepsele au fost contopite de instanta si cea mai grea dintre acestea a fost sporita cu patru luni, asa incat senatorul PNL va executa doi ani si patru luni de inchisoare.

"Nu stiu nimic", a declarat senatorul Sorin Rosca Stanescu, pentru Antena 3, dupa pronuntarea sentintei.

Fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ...citeste mai departe despre "Senatorul Sorin Rosca Stanescu, inchisoare cu executare - 10 condamnari in Dosarul Rompetrol" pe Ziare.com

#SRS inchisoare executare Rompetrol, #Rosca Stanescu inchisoare executare, #dosar Rompetrol condamnari definitive , #Stiri Administratie