Sentinte definitive in dosarul Microsoft: Cocos, Pinalti, Niro si Gabriel Sandu, inchisoare cu executare

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 15:46
1186 citiri
Sentinte definitive in dosarul Microsoft: Cocos, Pinalti, Niro si Gabriel Sandu, inchisoare cu executare
Foto: Arhiva Ziare.com

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au dat, luni, sentinte finale in dosarul Microsoft, iar toti inculpatii au fost condamnati la pedepse cu executare.

Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan - zis Pinalti - a primit sase ani de inchisoare cu executare. Este cea mai mare pedeaspa din dosar, avand in vedere ca fostul edil a fost singurul care nu si-a recunoscut faptele in totalitate.

De asemenea, Dorin Cocos a fost condamnat la trei ani si patru luni de detentie cu executare, iar fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a primit trei ani de inchisoare, tot cu executare.

La randul sau, omul de afaceri Dumitru Nicoale, zis Niro, a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Pentru toti inculpatii, pedepsele au fost majorate. Fostul primar din Piatra Neamt s-a ales chiar cu o pedeapsa dublata. Totusi, avand in vedere ca Gheorghe Stefan are peste 60 de ani, mai exact 63, acesta va beneficia de o reducere a pedepsei la ...citeste mai departe despre "Sentinte definitive in dosarul Microsoft: Cocos, Pinalti, Niro si Gabriel Sandu, inchisoare cu executare" pe Ziare.com

#sentinte dosar Microsoft, #inchisoare Microsoft, #Dorin Cocos inchisoare, #Gabriel Sandu inchisoare , #Stiri Administratie