Si primarul Capitalei cere demisia conducerii RADET: Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 19:58
929 citiri
Si primarul Capitalei cere demisia conducerii RADET: Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic
Foto: Facebook/Stefanel Dan Marin

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat, vineri seara, ca va cere in CGMB demisia conducerii RADET si a asigurat bucurestenii ca nu vor avea probleme cu caldura in aceasta iarna.

Edilul interimar al Capitalei a precizat, vineri seara, ca, in urma declaratiilor facute de Consiliul de Administratie (CA) al RADET, se pare ca reprezentantii regiei nu au inteles ca nu este cazul sa alarmeze populatia.

Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as... "

"Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic intrucat in urma cu o luna si jumatate am cerut guvernului sa aloce 300 de milioane de lei din fondul de rezerva ca ajutor pentru combustibil", a spus primarul general interimar, adaugand ca in urma cu doua saptamani a fost aprobata o Ordonanta de Guvern care permite imprumuturi de la trezorerie pentru completarea necesarului.

Stefanel Dan Marin a mai spus ca declaratiile presedintelui CA de la RADET sunt la 180 de ...citeste mai departe despre "Si primarul Capitalei cere demisia conducerii RADET: Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic" pe Ziare.com

#primar Capitala demisie RADET, #primar Capitala scandal caldura , #Stiri Administratie