Sindicatele din politie fac zid in jurul lui Oprea: S-a luptat pentru salariile si pensiile noastre

Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 19:55
942 citiri
Sindicatele din politie fac zid in jurul lui Oprea: S-a luptat pentru salariile si pensiile noastre
Foto: snppc.ro

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) sustine ca toti ministrii de interne si alti ministri au beneficiat de protectie, subliniind ca responsabilitatea juridica pentru moartea lui Bogdan Gigina "nu poate fi aruncata asupra ministrului pentru a atinge interesul de moment al unora".

"Daca pe noi nu ne intreaba nimeni cine merita sau nu sa fie ministru de interne, asta nu inseamna ca noi nu avem ceva de spus. Ori in mandatul ministrului Oprea, orice angajat al MAI, poate sa confirme ca am avut foarte multe rezultate pozitive.

Am primit drepturile legale pe care ani de zile nimeni nu le mai acorda, am beneficiat cea mai buna logistica din ultimii 15 ani, iar pentru salarii si pensii am vazut ca, impreuna cu sindicatele, se poate lupta cineva si pentru noi, cu rezultate reale.

La Bucuresti s-a cerut demisia ministrului de Interne: "Oprea face crime, Ponta il sustine!" (Foto & video)

Cum pot unii sa creada ca ministrul Oprea poate fi vinovat de ...citeste mai departe despre "Sindicatele din politie fac zid in jurul lui Oprea: S-a luptat pentru salariile si pensiile noastre" pe Ziare.com

#Oprea sindicate Politie, #Oprea accident motociclist, #Oprea politist mort , #Stiri Administratie