Sindicatele din RATB ameninta cu greva. Reprezentantii Regiei recunosc ca sunt probleme

Vineri, 22 Mai 2015, ora 19:22
842 citiri
Sindicatele din RATB ameninta cu greva. Reprezentantii Regiei recunosc ca sunt probleme

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti spun ca problemele semnalate de sindicat, cauzate de vechimea parcului si de unele defectiuni aparute la vehicule, sunt reale, dar nu sunt scoase pe traseu mijloacele de transport cu probleme.

Dupa ce sindicalistii au anuntat pentru luni o actiune de protest, RATB arata ca o parte dintre problemele semnalate de membrii de sindicat sunt reale.

Reprezentantii RATB spun ca, din cauza contextului economic dificil, Regia a fost nevoita sa renunte la unele proiecte de dezvoltare, fapt care a afectat intr-o oarecare masura si conditiile de munca pentru anumite categorii de personal.

Se anunta greva la RATB? Soferii au ajuns la capatul rabdarii

"Cu toate aceste dificultati, mentinerea activitatii de transport in parametrii de siguranta impusi de legislatia in vigoare a fost si este una dintre prioritatile tuturor factorilor de decizie din Regie.

Fara a nega existenta problemelor semnalate de sindicat, cauzate de vechimea ...citeste mai departe despre "Sindicatele din RATB ameninta cu greva. Reprezentantii Regiei recunosc ca sunt probleme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenintare greva RATB, #greva RATB stare vehicule, #greva RATB piese autobuze , #Stiri Administratie