Singura plaja ecologica din Bucuresti a fost betonata: Oamenii care se bronzau ii deranjau pe ceilalti

Duminica, 13 August 2017, ora 20:34
835 citiri
Singura plaja ecologica din Bucuresti a fost betonata: Oamenii care se bronzau ii deranjau pe ceilalti
Foto: captura Digi 24

In Parcul Tineretului se afla singura plaja ecologica din Bucuresti, iar primaria sectorului 4 a decis sa betoneze o parte din aceasta.

Practic, acum in locul unei bune parti din iarba de care se bucurau bucurestenii se afla trei cercuri de beton, conform Digi 24.

"S-au trezit intr-o noapte doua minti luminate, ca sa faca ei stiu ce. Poate vreo terasa care merge. Ca celelalte nu merg. E posibil orice. La ce sa ne asteptam? Nu traim in Romania?", a spus un barbat.

Desi zona a fost amenajata tocmai pentru plaja si a fost inaugurata ca fiind prima plaja ecologica din Capitala, Primaria Sectorului 4 sustine ca a primit reclamatii de la cetateni cu privire la prezenta amatorilor de plaja in parcul Tineretului si ca pe beton vor fi montate aparate de fitness.

Insa, in imediata apropiere a plajei exista deja zece aparate de fitness care nu prea ii atrag pe cei care vin in parc. ...citeste mai departe despre "Singura plaja ecologica din Bucuresti a fost betonata: Oamenii care se bronzau ii deranjau pe ceilalti" pe Ziare.com

#plaja ecologica Bucuresti beton, #plaja ecologica Bucuresti , #Stiri Administratie